Mangpaat Koneng Kanggo Kageulisan Sarta Kasehatan

Mangpaat Koneng Kanggo Kageulisan Sarta KasehatanMangpaat Koneng Kanggo Kageulisan Sarta Kasehatan,- Antioksidan sarta fitonutrien dina koneng ngaronjatkeun kasehatan sacara sakabeh. Perkawis ieu ngabantuan dina nguatkeun sistem kekebalan salira ku kituna midamel Anjeun damang. Kurkumin anu kaeusi dina koneng oge nyondong kalawan antioksidan, antimikroba, anti-inflamasi, sarta sipat anti-glikemik. Sipat ieu tiasa nguatkeun sistem kekebalan salira, ku kituna nyegah sababaraha panyakit, kaasup diabetes.

Koneng ngabogaan seueur kalintang khasiat kanggo ngajagi salira urang barobah kaayaan angger damang. Sajaba ti eta koneng oge dipercaya tiasa mengobati sagala rupa panyakit ti panyakit anu hampang dugi panyakit abot. ieu anjeunna sababaraha panyakit anu tiasa diobatan kalawan mengkonsumsi koneng.

  • Diabetes Mellitus
  • Tifus
  • Peujit Buntu
  • Disentri
  • Udur Bodas saulas
  • Haid henteu lancar
  • Beuteung mules dina wanci haid
  • Ngabantuan memperlancar ASI
  • Sanggem ngabantuan memperlancar wanci persalinan
  • Menyapih orok
  • Cangkrang (waterproken)
  • Amandel
  • Ngising Lendir
  • Morbili
  • Udur Beuteung
  • Beuteung Seueul
  • Beuteung Mulas
  • Beuteung Kembung
  • Diare
  • Maag
  • Sembelit
  • Sesah kanggo piceun cai ageung
  • Udur Hulu
  • Sariawan
  • Mabok Tumpakan
  • Udur margi huntu liangan
  • Penambah getih
  • Ngabersihkeun getih
  • Nambahan Napsu Neda
  • Eksim
  • Mengobati bisul
  • Mengobati borok atawa koreng
  • Mengobati bareuh margi disengant ku serangga atawa bulu hileud
  • Kurap
  • Ateul – ateul

Cara Pamakean Sarta Mangpaat Koneng Kanggo Raray :

Koneng atos dipake minangka produk kageulisan salila berabad-abad, ieu teh cara mirah sarta alami ngalandongan sababaraha masalah kulit sarta meunangkeun kulit mulus. Wedal kalawan sagala rupa mangpaat kanggo kulit.

  • Ngalandongan Jerawat

Koneng oge efektif kanggo ngalandongan jerawat, margi manehna ngabogaan sipat antiseptik sarta antibakteri. ku kituna, jerawat bade geura-giru di hilangkan ku koneng, sarta bade midamel kulit balik barobah kaayaan lemes sarta bercahaya. Racikan ieu henteu pikeun raray koneng ngan bade ngabantuan kanggo ngabersihkeun tilas jerawat sarta peradangan, nanging oge bade ngurangan sekresi lisah ku kelenjar sebaceous. Anjeun tiasa midamel racikan masker beungeut, ku cara nyampur bubuk koneng, bubuk cendana sarta nambahan jus lemon. Oleskan dina beungeut salila 10 menit, sarta bilas kalawan cai haneut. Kanggo ngaleungitkeun tilas jerawat,oleskan campuran koneng sarta cai dawam dina wewengkon tawis tilas jerawat salila 15 menit .

  • Koneng Minangka Masker Beungeut Kanggo Kulit Lucir

Koneng mere mangpaat kanggo kulit lucir, margi mengatur produksi sebum (zat lucir anu diproduksi ku kelenjar sebaceous). Kai cendana bade bertindak minangka astringent,sarta jus jeruk minangka asal vitamin C,bade ngabantuan kanggo ngabersihkeun noda-noda dina beungeut. Kanggo kulit lucir, damel pasta kalawan ngacampur- campurkeun 1 ½ sendok neda bubuk cendana, sejumput koneng,sarta 3 sendok neda jus jeruk sarta ngalarapkeunana dina beungeut. Sawios tiheula salila 10 dugi 15 menit,saterusna bilas kalawan cai haneut.

Koneng Minangka Masker Beungeut Kanggo Kulit Tuus :

Lamun Anjeun ngabogaan kulit tuus, Anjeun tiasa midamel masker beungeut kalawan ngagabungkeun 1 butir endog anu dicokot bodas na wae,2 tetes lisah zaitun,jus lemon seger,cai mawar sarta sejumput bububk koneng. Perkawis ieu tiasa dilarapkeun kanggo sadaya haturan kulit tuus, sepertos beungeut, beuheung, si kuring sarta tuur. Sawios dugi tuus sapinuhna,sarta saterusna bilas kalawan cai haneut.

Alih-alih sakieu wae anu tiasa ditulisken mugi tiasa mangpaan kanggo nu maca sadayana. Aamiin. Wassalam.

Tulisan Ku : http://www.tipssehatcantikalami.com

Mangpaat Koneng Kanggo Kageulisan Sarta Kasehatan

1 3 4 5